Partners

Door strategisch gekozen partnerships kan CARD IT-Support haar klanten optimaal bedienen. Wij zijn trots op onze partners, samen maken we écht een verschil!

JAMF

Met Jamf Pro (Apple Enterprise Mobility Management, EMM) hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van alle software en applicaties op Mac, iPad, iPhone of Apple TV.

Er is geen platform met een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en er is geen betere tool om deze software te beheren dan Jamf Pro. Jamf Pro bespaart de IT-afdeling veel tijd en kosten.

MICROSOFT

Wij zijn onderdeel van het Microsoft Partner Program en onze Microsoft Certified consultants adviseren, installeren en beheren uw complete Crossplatform en Windows IT-netwerk.

Wilt u overstappen van Microsoft naar Apple, van Apple naar Microsoft of wilt u het beste uit beide platformen halen in 1 netwerk? Dan schakelt u de expertise van CARD IT-Support in!

APPLE

Apple Consultants zijn gespecialiseerd in advies over een reeks verschillende oplossingen, wat u ook nodig heeft.

Door ons lidmaatschap van het Apple Consultants Network zijn onze gecertificeerde medewerkers op de hoogte van de laatste Apple ontwikkelingen en de best passende oplossingen voor uw IT-omgeving.

CARD SOLUTIONS

Wij werken nauw samen met onze zusteronderneming CARD Solutions, zij zijn web en FileMaker-specialist in Nederland en onze partner voor alle “online” projecten. Met FileMaker ontwikkelt CARD Solutions maatwerk back-office software voor Mac, Pc en iPad/iPhone (administratie, CRM, projectmanagement, urenregistratie en meer).

Bij CARD Solutions bent u aan het juiste adres voor web-development, hosting en FileMaker gerelateerde zaken.
U kunt ook bij CARD Solutions terecht voor SSL-certificering.

Meer weten?

Vraag om advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte via onderstaande formulier of bel ons!