Beheer al uw IT-devices centraal

Met Device Management beheert u al uw mobiele apparaten (laptops, telefoons, tablets) maar ook desktop apparaten.

JAMF

Bent u binnen uw organisatie steeds meer tijd kwijt aan Apple device management?

Wilt u graag al uw Apple apparaten centraal aansturen? Dan is JAMF, een zeer uitgebreide Apple device management tool, de uitkomst voor u. Creëer een overzichtelijk Apple platform waar uw IT-afdeling goed mee uit de voeten kan. Bespaar tijd en geld met “JAMF – Apple Device Management tool”.

Waarom JAMF?

JAMF ondersteunt nog dezelfde dag alle features van Apple software updates en is daarmee de enige software met zero day support en een optimaal gebruik van Apple DEP (Device Enrollment Program). Start dus vandaag nog met efficiënt Apple device management!

Alle voordelen van JAMF op een rij:

Rol eenvoudig centraal nieuwe apparaten uit

VPP – Volum Purchase Program mogelijkheden

Disk Encryptie

Inventarisatie op afstand

Self-service portaal voor gebruikers

JAMF kan op basis van serienummer en DEP nieuwe apparaten uitrollen zonder dat u deze hoeft aan te raken. U hoeft het apparaat slechts uit te pakken en in te schakelen. Voor specifieke gebruikersgroepen kunt u softwarepakketten samenstellen en uitrollen.

JAMF maakt het mogelijk om Apps klaar te zetten die eindgebruikers dan kunnen downloaden en installeren. Ook kunt u vooraf, in één keer, meerdere applicaties op alle devices die in uw JAMF omgeving zijn uitgerold, installeren.

Met JAMF kunt u gebruikers verplichten om gebruik te maken van data-encryptie. U kunt op afstand wachtwoorden resetten, apparaten vergrendelen en andere beveiligingsinstellingen wijzigen. Ook kunt u instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN-verbinding configureren, Apps toestaan/uitsluiten en updates pushen naar gebruikers.

Door JAMF kunt u de complete Apple IT-omgeving op vele punten inventariseren. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. JAMF biedt u ook de mogelijkheid om te zien welke Apple apparaten zich binnen uw netwerk bevinden maar nog niet zijn uitgerold.

De JAMF Selfserviceomgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren wanneer zij problemen ondervinden met hun apparaat. Deze gegevens kunnen door IT-managers worden uitgelezen. Hierdoor kan er op afstand, gerichter en efficiënter actie ondernomen worden.

Microsoft Intune

In Intune beheert u apparaten met behulp van de methode die het meest geschikt is voor u.

Microsoft Intune is een cloudservice die is gericht op MDM (Mobile Device Management) en MAM (Mobile Application Management). U bepaalt hoe de apparaten van uw organisatie worden gebruikt, inclusief mobiele telefoons, tablets en laptops. U kunt ook specifieke beleid configureren om toepassingen te beheren.

Waarom
Microsoft Intune?

Ondersteun al uw devices en uw IT-ecosysteem

Microsoft Intune is een cloudservice die de mogelijkheid biedt om bedrijfsgegevens, applicaties en bronnen veilig beschikbaar te stellen aan medewerkers. Microsoft Intune biedt u de mogelijkheid om alle iOS-, Android-, Windows- en macOS-apparaten veilig te beheren met één oplossing voor eindpuntbeheer. Stroomlijn en automatiseer de implementatie, inrichting, beleidsbeheer, levering van apps en updates.

Efficiëntie
Blijf up-to-date met een zeer schaalbare, wereldwijd verspreide cloudservicearchitectuur. Maak gebruik van de intelligente cloud voor inzichten en basislijnen voor uw beveiligingsbeleid en configuratie-instellingen.

Bescherm gegevens
Bescherm uw gegevens wanneer uw apparaten waarop werknemers of partners werkbestanden openen, niet beheert. Intune-app-beveiligingsbeleid biedt uitgebreide controle over Microsoft 365-gegevens op mobiele apparaten.

Moderniseer beheer zonder in te boeten op de controle
Krijg de meest geïntegreerde en complete mogelijkheden voor apparaatbeheer, app-levenscyclusbeheer en gebruikersinrichting voor Windows 10. Verminder uw totale eigendomskosten en zorg voor intelligent cloudbeheer met co-beheerintegratie tussen Microsoft Endpoint Configuration Manager en Intune. Stap in uw eigen tempo over naar een moderne desktop terwijl u de nodige controle behoudt.

Beheer uw uiteenlopende mobiele ecosysteem vanuit de cloud
Bescherm uw gegevens met behoud van de productiviteit voor uw werknemers op de mobiele apparaten en apps die ze kiezen. Mobile Device Management en Mobile Application Management bieden geïntegreerde gegevensbeschermings- en compliancemogelijkheden waarmee u precies kunt bepalen tot welke gegevens verschillende gebruikers toegang hebben en wat zij kunnen doen met de gegevens in Office en andere mobiele apps.

Bescherming bij de voordeur met voorwaardelijke toegang
Definieer een uitgebreid beleid waarmee alleen de juiste mensen toegang hebben tot de bedrijfsgegevens en zorg ervoor dat de gegevens beschermd blijven door te bepalen hoe ze deze gebruiken in Office en andere mobiele apps. Dwing het beleid af op basis van de voorwaarden die u opgeeft, zoals gebruiker, locatie, apparaatstatus, app-gevoeligheid en realtime risico. Verminder het risico in uw omgeving proactief met AI en machine learning.

Geavanceerde informatiebeveiliging in Microsoft 365
Bied de Office-ervaring die uw werknemers verwachten zonder de gebruikersproductiviteit in gevaar te brengen. Maak een samenwerkomgeving met gedetailleerde gegevensbesturingselementen in mobiele Office-apps en dwing beleid af voor voorwaardelijke toegang voor Exchange, SharePoint en Teams. Houd werk en persoonlijke gegevens gescheiden in apps met meerdere identiteiten door een gegevensbeveiligingsbeleid toe te passen dat is gebaseerd op gebruikersidentiteiten van bedrijven. Stroomlijn Microsoft 365 ProPlus-implementatie en -updates voor Windows 10 om up-to-date te blijven.

Meer weten?

Vraag om advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte via onderstaande formulier of bel ons!