Hardware voor uw IT-omgeving

CARD IT-Support kan u advies geven voor de aanschaf van zowel Apple als Microsoft hardware. Ook de levering, installatie en zelfs het beheer kunnen wij voor u realiseren!

Apple hardware

Het dreamteam voor iedere onderneming! Advies, installatie en beheer van al uw Apple hardware.

Microsoft en netwerkapparatuur

Natuurlijk kunnen we u ook voorzien van een breeds scala aan Microsoft en Netwerk apparatuur om uw IT-omgeving op te zetten of te completeren. Een complete Windows werkplek, firewall, router of switch, we regelen het voor u zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen werkzaamheden.

Mac

Grootse prestaties voor het kleinbedrijf.

MacBook is supersnel, bevat ingebouwde beveiligingsfeatures en het meest geavanceerde besturingssysteem ter wereld, zodat jij als ondernemer topprestaties kunt leveren.

Met de nieuwste processors, een schitterend Retina-display en geavanceerde beveiligingsfeatures is MacBook ontworpen voor jouw kleinbedrijf. Ga productiever aan de slag met krachtige ingebouwde apps die je meteen in de vingers hebt. Werk met zakelijke oplossingen die je al kent, zoals Microsoft 365 en G Suite. En met macOS heb je de beschikking over intelligente en intuïtieve software die ontworpen is voor jouw kleinbedrijf.

iPad

Samenwerken, connecten en multitasken met iPad. Waar je ook bent!

De dunne, lichte en handzame iPad is snel en uitermate handig voor het kleinbedrijf.
iPad heeft een schitterend 10,2-inch Retina-display, geavanceerde camera’s en een batterij die de hele dag meegaat.

1. Ideaal om je bedrijf te runnen, waar je ook bent. Met een Apple Pencil erbij kun je documenten annoteren, notities maken en snel een idee schetsen.

2. Heb je behoefte aan een volledig toetsenbord waarop je altijd en overal prettig kunt typen, dan is er het Smart Keyboard. Dat fungeert tegelijkertijd als een dunne, stevige cover die onderweg de voorkant beschermt.

3. Met Touch ID ontgrendel je moeiteloos je iPad, terwijl je device en je gegevens perfect beveiligd blijven. Veelgebruikte zakelijke tools als Microsoft 365 en G Suite maken je iPad helemaal af. En in de App Store vind je nog veel meer apps voor het kleinbedrijf.

iPhone

iPhone. Run je bedrijf, waar je ook bent.


Altijd en overal klaar staan voor je klanten hoeft geen moeite te kosten. Dankzij iOS is iPhone een simpel en ongekend krachtig device voor het kleinbedrijf, met standaard ingebouwde tools voor productiviteit, samenwerking en creativiteit.

Supersnel mobiel internet, een lange batterijduur,* een stevig design en geavanceerde features voor privacy en beveiliging in iOS maken iPhone tot een perfect bedrijfsmiddel. En dan is er ook nog de App Store met duizenden apps voor het bedrijfsleven, om je voorraad op peil te houden, samen te werken met je medewerkers, je klanten te helpen of je onderneming creatief onder de aandacht te brengen.

AirPods

Familie van elkaar. Dat hoor je meteen.

Met AirPods geniet je draadloos van weergaloos geluid en een perfecte pasvorm.Met draagdetectie of in‑ear-detectie, moeiteloos instellen en soepel switchen tussen devices. En met “Hé, Siri” worden al je dagelijkse taken makkelijker.

Apple Watch

Een gezonde toekomst begint om je pols.

Met één blik op je Watch ben je weer op de hoogte. Je kunt snel reageren op meldingen, berichten bijhouden en meer halen uit apps voor werk en wellness.

Meer weten?

Vraag om advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte via onderstaande formulier of bel ons!