Mac & Windows IT-consultancy

Zet onze jarenlange expertise op het gebied van Windows, Apple en gecombineerde netwerken in voor uw IT-vraagstukken.

Apple Consultancy

Schakel onze Apple-specialisten in om uw Apple IT-omgeving in topconditie te houden. Zij kennen de mogelijkheden van het Apple-assortiment en de Apple-technologie van haver tot gort. Door ons te betrekken bij de aanschaf, inrichting, configuratie en het beheer en onderhoud van uw Apple-devices, bespaart u tijd en geld. Met CARD IT Support als uw Apple-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness.

Waarom
CARD IT-Support

CARD IT-Support staat voor topkwaliteit en biedt hoogwaardige
Apple-, Microsoft-en crossplatform maatwerkoplossingen.

CARD IT-Support logo

Microsoft Consultancy

In een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). Vooral de wat grotere bedrijven met een bonte schakering van softwarepakketten hebben baat bij zo’n combinatie. CARD IT Support biedt u de noodzakelijke expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform IT-omgeving.

CARD IT Support geeft u graag passend advies. Ook de implementatie en configuratie nemen wij volledig op ons. Zo bent u optimaal beveiligd en kunt u zich zorgeloos richten op uw corebusiness.

Combineer Apple en Microsoft

Apple, Windows & crossplatform mogelijkheden
Schakel CARD IT Support in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning. Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Vraagstukken die wij met regelmaat tegenkomen zijn: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?

Een fulltime IT-specialist of afdeling brengt hoge kosten met zich mee. Daarom kunt u CARD IT-Support inschakelen voor beheer & support van uw totale IT-omgeving. IT-problemen zijn snel opgelost met een betrouwbare IT-partner die jarenlange kennis inzet voor uw netwerk. Veel zaken kunnen remote beheerd worden maar als het nodig is komen onze specialisten ook bij u op locatie. Houdt uw IT-kosten beheersbaar en schakel CARD IT-Support in voor uw IT-omgeving!

Meer weten?

Vraag om advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte via onderstaande formulier of bel ons!