Een krachtige IT-alliantie!

Bij CARD vindt u alle diensten op het gebied van IT onder 1 dak. CARD IT-Support, CARD Services én CARD Solutions hebben elk gespecialiseerde IT-consultants, technici en ontwikkelaars om te doen waar ze goed in zijn; Uw IT-zorgen wegnemen! Lees hieronder meer over de kracht van elke afdeling binnen de CARD Groep.

CARD Services

ERKENDE APPLE
SERVICEPROVIDER

CARD Services is sinds 1994 geautoriseerd Apple Service Provider en daarmee dé reparatiepartner van Apple. U kunt bij ons terecht met al uw defecte Apple producten. Wij repareren o.a. iPhones, MacBooks, iMac en accesoires, zowel binnen als buiten de Apple garantie.

CARD Solutions

WEB, FILEMAKER & SOFTWAREONTWIKKELING

CARD Solutions is sinds 1998 actief op gebied van websites, Claris FileMaker en Cloud oplossingen. Wij zijn Claris Partner, lid van de FileMaker Business Alliance en naast het ontwikkelen van (op-maat-gemaakte) diensten en producten worden er in onze research- en developmentafdeling producten ontwikkeld.

CARD IT-Support

IT-CONSULTANCY,
BEHEER EN SUPPORT

CARD IT-Support is uw betrouwbare IT-partner voor zowel Mac als Windows IT-omgevingen. Voor vernieuwing en beheer van uw zakelijke IT-netwerk, werkstations, servers en cloud omgeving. Onze Microsoft en Apple gecertificeerde technici en consultants schakelt u in voor advies bij vraagstukken en de realisatie van uw wensen.

Samen vormen wij de CARD Groep, uw partner voor totaal oplossingen bij IT-vraagstukken!

Meer weten?

Vraag om advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte via onderstaande formulier of bel ons!