Mac & Windows expertise
voor uw IT-omgeving

Zet onze jarenlange expertise op het gebied van Windows, Apple en gecombineerde netwerken in voor uw IT-vraagstukken.

Systeembeheer

Netwerkbeheer

Remote &
On-site support

Apple Consultancy

Microsoft Consultancy

Crossplatform Consultancy

Firewall

Endpoint security

Remote
Monitoring

Microsoft 365

Remote support

Endpoint
Beveiliging

Apple hardware

Microsoft hardware

Netwerk
apparatuur

Beheer & Support

Omdat uw IT-omgeving het kloppend hart van uw onderneming is, is het essentieel dat deze vlekkeloos werkt zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Een fulltime IT-specialist of afdeling brengt hoge kosten met zich mee. Daarom kunt u CARD IT-Support inschakelen voor beheer & support van uw totale IT-omgeving. IT-problemen zijn snel opgelost met een betrouwbare IT-partner die jarenlange kennis inzet voor uw netwerk. Veel zaken kunnen remote beheerd worden maar als het nodig is komen onze specialisten ook bij u op locatie. Houdt uw IT-kosten beheersbaar en schakel CARD IT-Support in voor uw IT-omgeving!

Consultancy

Schakel CARD IT Support in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning.

Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Vraagstukken die wij met regelmaat tegenkomen zijn: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?

IT-beveiliging

De beveiliging van uw zakelijke IT-netwerk is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw onderneming.

CARD IT Support geeft u graag passend advies. Ook de implementatie en configuratie nemen wij volledig op ons. Zo bent u optimaal beveiligd en kunt u zich zorgeloos richten op uw corebusiness.

Werkplekbeheer

Haal IT-kennis in huis zonder hoge kosten van een eigen IT-afdeling

De IT-omgeving is het hart van uw organisatie, het liefst wilt u hier geen omkijken naar hebben en er toch blind op kunnen vertrouwen.

Ook als uw IT-omgeving sterk groeit en u overweegt een IT-specialist in te huren, is werkplekbeheer van CARD IT-Support dé oplossing.

Managed-IT is flexibel, schaalbaar en voordelig!

Hardware

Ook voor de aanschaf van uw IT-hardware schakelt u CARD IT-Support in. Wij leveren o.a. Desktops, Laptops, Routers, Servers, Mobile Devices en accessoires. Vraag vandaag nog een offerte op!

Meer weten?

Vraag om advies, meer informatie of een vrijblijvende offerte via onderstaande formulier of bel ons!